Selectieleidraad Staring College (EU niet-openbare aanbesteding, opdracht uitvoerende partijen)

PERSPECTIVE-01_540x270_acf_cropped

Namens Stichting Portuur (welke is ontstaan op 1 januari 2022, bij bestuurlijke fusie van Stichting Staring College en Het Assink Lyceum) heeft Kleissen Bouwmanagement en Advies de selectieleidraad gepubliceerd voor de EU niet-openbare aanbesteding, opdracht uitvoerende partijen.

Op dit moment beschikt het Staring College naast de hoofdvestiging in Lochem over twee locaties in Borculo (Beukenlaan en Herenlaan). Met het oog op de technische staat van deze gebouwen, toekomstbestendig onderwijs en de bevolkingskrimp is het noodzakelijk om tot samenvoeging van beide locaties te komen. Het College van B&W van de gemeente Berkelland heeft een positief besluit genomen over nieuwbouw van het Staring College in Borculo.

Uitgangspunt is de twee huidige locaties in Borculo samen te voegen tot een nieuw schoolgebouw op campus ‘De Wildbaan’, waar een revitalisering is voorgenomen door de Gemeente en de aanwezige verenigingen en stichtingen. Het Staring College krijgt hiermee een centrale rol in de revitalisering van campus ‘De Wildbaan’, een plek waar sport, recreatie en educatie samenkomen. Stichting Portuur is op zoek naar uitvoerende partijen, welke in staat zijn om het bestek te realiseren op basis van een traditionele uitvoeringsopdracht.

De werkzaamheden met betrekking tot de realisatie van het project ‘Nieuwbouw Unilocatie Staring College te Borculo’ zullen o.a. bestaan uit:

▪ Bouwkundige werkzaamheden (incl. terrein bouwkavel) (perceel 1);

▪ Werktuigbouwkundige installatiewerkzaamheden (perceel 2);

▪ Elektrotechnische installatiewerkzaamheden (perceel 2).

Bent u geïnteresseerd om deel te nemen aan deze aanbesteding, dan kunt u de selectieleidraad downloaden van Tenderned via deze link

Deel dit artikel